Nog nooit meegemaakt

Ik was intussen ruim in de dertig en had dacht ik de beste jaren wel gehad, niet dat het achteruit ging met me, maar als je jong bent kan je in de regel veel meer aan op alle gebied. Je gaat bijvoorbeeld lekker stappen en kom vroeg in de ochtend pas thuis en ga gewoon weer op 7 uur uit bed om te gaan werken. Die lange nachten maakte we de laatste jaren niet meer, we hingen meer voor de TV dan dat we gingen stappen. We werden gewoon een stel oude lullen leek het wel. Ik besprak het eens met Anton mijn man, maar die vond het wel lekker een beetje thuis hangen. Voor hem hoefde het allemaal niet meer zo heftig. Ik had het er over met mij beste vriendin, die zei ongeveer het zelfde haar man Rien hoefde ook niet meer zo nodig lange nachten in een disco te hangen. Ze spraken af dat ze het komend weekend weer eens ouderwets gingen stappen of de mannen nou mee wilden of niet. Na veel gepraat en geslijm, kon ik Anton toch niet mee krijgen, hij ging dan liever met Rien de voetbal wedstrijd zitten kijken die rechtstreeks zou worden uitgezonden. Nou Marry en ik gingen lekker naar Rotterdam, we woonden niet zover, maar gingen samen met de bus heen en hoe we terug kwamen dat zagen we dan wel weer , waarschijnlijk met de nacht bus, die reed tot 6 uur en dat vonden we een mooie tijd. We kwamen makkelijk binnen al was het goed druk, maar we werden eruit gepikt door een stel van de bewaking en die gaven ons zelfs gratis toegang omdat we zo sexy gekleed waren. Onze mannen waren ook al niet zo blij dat we met deze zeer schaars geklede lijven liepen te pronken terwijl zij er niet bijwaren. Toch hadden we deze kleding aan gehouden, we hadden beide een kort rokje aan met een strak topje er boven, we hadden wel een bh-tje er onder, anders mochten we niet weg. Het eerst wat de deden toen we binnen waren was naar de wc gaan en die BHs uittrekken, maar ja waar laat je die dingen. Maary stapte brutaal naar de barman een grote goed gebouwde neger en vroeg ofdat wij onze lingerie hier mochten neerleggen totdat we weg gingen. Nou dat vindt ik we goed, maar lingerie zie hij, het zijn alleen 2 bh-tjes, waar is de rest dan vroeg hij met een bepaalde blik in zijn ogen.

Nou waren wij ook niet voor één gat te vangen dus tegelijk tilden wij onze korte rokjes op en liet hem zien waar de rest zat. Dat had hij even niet verwacht en vroeg als ik er goed op pas , mag ik ze dan dadelijk als jullie weggaan ze bij jullie aan trekken?? Wij keken elkaar aan en gaven er nog geen antwoord op, we zeiden dat we er even over na moesten denken. Nu zijn we helemaal niet zo gek van negers, maar deze leek toch wel heel aardig en zag er ook nog lekker uit. We gingen feesten en dachten niet meer aan de neger, we danste heerlijk met elkaar zoals we in geen jaren meer gedaan hadden. We hadden constant mannen om ons heen en regelmatig voelde je handen en vinger aan je lichaam zitten, dat viel ons toch niet tegen voor een stel van die dertigers. Op een gegeven moment werd er een nummer gedraaid waar we helemaal uit ons dak gingen. We hadden keiharde tepels zag ik opeen bij Marry en zag bij mij zelf dat ik er niet voor onder deed. Er kwamen meer mannen om ons heen dansen en die werden steeds brutaler, zo erg zelfs dat ze onze rokjes optilde en keken of dat we wel slipjes aanhadden. Er werd natuurlijk flink gejoeld, ik weet niet hoe het kwam (waarschijnlijk door de drank die we aardig naar binnen hadden gewerkt) maar we deden gewoon mee, ik wilde niet voor mijn vriendin onder doen en zij weer niet voor mij, dus zo ging het van kwaad tot erger, ik stond met best een lekker ding te dansen toen hij opeen mijn armen in de lucht trok, daardoor kwam mijn topje zo strak te zitten dat mijn tepels boven de stof uit kwamen, hij draaide mij zo dat ik rondging zodat iedereen die stond te kijken mijn kei harde spenen kon zien, ik wilde mijn armen naar beneden doen maar hij hield ze goed vast. Opeen zag ik de groet donkere barman aan komen lopen, de jongen werd beet gepakt en de zaak uitgezet. Wij gingen even zitten aan de bar en kwamen weer wat tot rust. Jullie komen zeker iet vaak hier zei de barman, nee dat klopt het is wel een jaar of acht geleden. Aha, ja het wordt steeds gekker met die mannen, ze proberen altijd tot hoever ze kunnen gaan en proberen altijd als een slachtoffer hebben gevonden om wat poedertjes en/of pilletjes in de drankjes van de meiden te gooien zodat ze hun grenzen verzetten en gewillige slachtoffers worden. Nou zei Marry nu je het zegt, ik ben zo geil als boter ik zou hier zo op de bar genoemn willen worden, o… ik dacht dat ik dat alleen voelden, maar jij heb dat dus ook zei ik. De barman zei dat hij zo klaar was en als wij wilden zou hij ons wel naar huis brengen, want meestal als die gasten naar buiten worden gestuurd wachten ze buiten totdat de slachtoffers naar huis gaan en volgenze dan, zeker als ze de pillen hebben gebruikt, ze weten dat ze dan heel makkelijk zijn over te halen om wat met die jongens te doen. Zo gezegd zo gedaan, hij brachtons netjet naar huis, het was intussen 4 uur geworden. Wij zouden in Marry haar huis slapen en de jongen zouden in ons huis slapen zodat we morgenochtend ook geen last van elkaar hadden als we uit wilden slapen. Toen we voor de deur stonden wilden wij hem bedanken met een zoen, echter hij zei, ik heb nog twee bh-tjes en die zou ik nog even bij jullie aandoen toch als het mocht?? Wij keken elkaar aan en stemde toe dat hij mee ging naar binnen om het beloofde uit te voeren. Tenslotte had hij niet aleen op onze kleding gepast hij bracht ons ook nog thuis ook. Waarschijnlijk kwam het door de drank dat we toegaven, normaal zouden wij dat nooit gedaan hebben een wild vreemde man (een neger zelfs) zomaar meenemen naar binnen. We schonken hem nog wat te drinken in en vroeg hoe hij het wilden doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Lean Blog by Crimson Themes.